7/4/10

Campionat Nacional Brompton 2010 a Barcelona
El dia 3 d'abril es va celebrar a una part del recinte del Fòrum de Barcelona una cursa de bicicletes plegables de la marca Brompton. Els premis pel guanyador i guanyadora era un viatge a Londres per participar en la edició cinquena del Campionat del Mon (Brompton World Championschip). Aquestes curses van néixer de la iniciativa de Koos Kroon que regenta la botiga Bike Tech del barri de Gràcia a Barcelona i que és l'importador de les bicicletes plegables Brompton fabricades a Londres. La idea de organitzar aquests events lúdic-esportius va agradar tant al fabricant londinenc, que aquest  ja fa dos anys que convoca les curses de nivell internacional al parc que envolta el palau de Blenheim a Oxford. Donat que les bicicletes Brompton estan pensades per a un ús urbà, els participants d'aquestes curses han d'anar vestits d'oficinista en la seva versió més tradicional: americana,corbata o llacet els homes i vestit adequat les dones. En quan als participants cal destacar-los a tots -des de els que lluiten per la victoria fins als que només aspiren a acabar la cursa. De entre els que opten pels primers llocs he de fer esment dels components de l'equip "Cap Problema", que ja han estat al primer i segon lloc de les curses celebrades fins ara. I també els components de l'equip "Bike Tech" que els hi van al darrere.
El día 3 de abril se celebró en una parte del recinto del Fórum de Barcelona una carrera de bicicletas plegables de la marca Brompton. Los premios para el ganador y ganadora eran un viaje a Londres para participar en la edición quinta del Campeonato del Mundo (Brompton World Championschip). Estas carreras nacieron de la iniciativa de Koos Kroon que regenta la tienda Bike Tech del barrio de Gracia en Barcelona y que es el importador de las bicicletas plegables Brompton fabricadas en Londres. La idea de organizar estos eventos lúdico-deportivos gustó tanto al fabricante londinense, que este ya hace dos años que convoca las carreras de nivel internacional en el parque que rodea el palacio de Blenheim en Oxford. Dado que las bicicletas Brompton están pensadas para un uso urbano, los participantes de estas carreras deben ir vestidos de oficinista en su versión más tradicional: americana, corbata o pajarita los hombres y vestido adecuado las mujeres. En cuanto a los participantes cabe destacar a todos-desde los que luchan por la victoria hasta los que sólo aspiran a terminar la carrera. De entre los que optan por los primeros puestos tengo que hacer mención de los componentes del equipo "Cap Problema", que ya han estado en el primer y segundo lugar de las carreras celebradas hasta ahora. Y también los componentes del equipo "Bike Tech" que les van a la zaga.
2 comentaris:

Rodacorriols ha dit...

Molt guapo el video!
Tota la rao la cursa es per a tothom es una Festa. la festa de la Brompton a casa.
Salut!

Teresa G. ha dit...

Aquest any no hi vaig veure a un participant amb barba i americana blanca, que si que va correr els altres anys. Espero veure'l l'any que vé!